Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alfa Romeo je sportski automobil koji se mora cuvati i paziti. Seljacine koje govore Alfa se kvari je zato sto te automobile kao prvo ne paze ili nisu automobili za njih. Alfa je kralj u voznim karatkeristikama samo sto je ovim papcima jedino Golf ili Passat jedino auto koje valja.
Hajmo narode da sačuvamo ugled i reputaciju "Narodnog Auta", ne dopustite da ovi poluproizvodi, osim Mercedesa budu ikako u kontekstu sa Divom iz Wolfsburga. Glas za VW, je glas za očuvanje našeg ponosa i obraza.
308!
Ukraden novi model Alfe na sajmu automobila, policija je pronasla u servisu 100 km dalje 😂😂😂😂😂 fakat ova anketa pokazuje stanje nacije. Vecina papaka i škutora!! Hajmo sada opleti po minusima 😂😂😂
Neki dan gledam Tonale. Najeftinija crna plastika ispod prednjih karambolki. Razocarenje.
To sto ga vjerovatno ne mozes priustiti i gledas plastike na takvom automobilu a ne vidis na svom Golfu 6 karavan sa 300 hiljada kilometara, bez pola branika i retrovizora nije razlog da se kaze RAZOCARENJE.
Ne znam cemu ovakva poluskrivena anketa ??? Ne znam sto se moralo reci ko vodi ? Tako se vec sugerise ljudima za sta da glasaju. Tolilo !
Kakva alfa, stalno neke zajebancije, ode sad ovo pa ono, da je dobra bila bi vise zastupljena na putu i nebi joj cijena tako brzo padala da valja
Naravno da ce otici nesto na Alfi svakih 1000 kilometara kada ih neko ne pazi, alfa je automobil koji je kralj u voznim karakteristikama i izgledu. Sta je kod nas vise zastupljeno na putu? Golf ili Passat, tipicni izbor jednog prosjecnog Bosanca koji blati ostala auta a misli da je njegov Golf najbolji na putu. Mozda VW ima dobru kvalitetu ali neko ko auto ne pazi moze unistiti i VW i Alfu kakva god kvaliteta to bila.
@10001 jesi se uhvatio alfe, kao da ti je dijete, na svaki komentar moras komentar napisati.. skulu ne mozes nikada staviti u premium htio ti ili ne, zna se sta je premium
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Alfa? 😂😂
A ne mozes alfu i mercedesa stavit u istu recenicu nikako...Sta vam je?
Kia Sportage je najbolji SUV svi ostali su p i c k i c e
Auto godine treba da bude 308. Nisam fan francuskih vozila ali su ga napravili svaka im cast. Bolje izgleda od novog A3 koji je premium hatchback.
KIA Sportage/Hyundai Tucson. Dizajnerski, tehnološki, po garanciji, motorima i cijeni još uvijek najbolji u kategoriji.
Svaki će majstor glasati za Alfu,to im dodje kao ulaganje i širenje posla
Ma ko glasa za Alfa Romeo, svasta....Glasao sam za Peugeot 308 ali Mercedes pobjedjuje ubjedljivo...