Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa naši nisu znali da se solarnim panelima mogu popločati ulice... onaj čuveni pločnik bi koštao milion...:-D
Ovo ce Njemacka uraditi za 10 godina dok ovi sve istestiraju, isprave eventualne nedostatke itd. Onda ce nakon toga ici propagandni materijali kako oni znaju napraviti, a Francuzi ne znaju. Tako je bilo i sa autima. Francuzi stavljali FAP filtere i dovodili se u probleme dok su rijesili djecije bolesti s tim, a u tome periodu VW organizovao cijelu kampanju pljuvanja po Francuskim proizvodjacima, a na svojim autima sakrivali nedostatke prevarantskim softverima.
Svakom stanovniku jedan panel na ledja zavrnuti da im nesto nepromakne.
Ovo se isplati, preko dana će proizvoditi struju dobijenu od sunca a preko noći od ulične rasvjete he he
Ovo jeftinije, nego trotoar kod Predsjedništva!!
More se i auto preklemat kad nece da sastavi
Ovo nije skupo jer nas trotoar od 200 m2 košta 360 hiljada... A kvadratura ove ceste 2500m2 a košta 5 miliona ... kad izracunamo malo skuplje od naseg trotoara.. ali najgore je to što cesta ce opravdati donekle sredstva uložena a naš trotoar? i pored toga nešto inovativno što puno znaci za jednu drzavu i njihove inovatore. Uglavnom nije skupo kad usporedim sa našim INOVACIJAMA oko predsjedništva ahhahaha :)
Ko se i malo razumije u ovo zna da je ovo glupost. 5 miliona eura da se osvijetli naselje od 3400 stanovnika, a radi svaki 8.dan. Zanima me kako je riješeno prljanje površine, jer time gubi efikasnost, troškovi održavanja, nepovoljan ugao absorpcije zraka sunca, ma nevjerovatna glupost.
Upravu si ... Ali mislim da ipak nije skupo jer je to možda nova buducnost i za prve korake uvijek izgleda ovako a možda se baš isplati nekad...
e to se zove pravi trotoar.
Na zapadu je svaki dio obradive zemlje iskoristen, tak da im je cesta idealno rjesenje. I aj sad ti to objasni...
Kako ide kočenje zimi po njemu ? KO PO STAKLU ! :)
kada parni voze po ovoj cesti?
pa i kod nas su ovo izgradili isto za otp. 300 g 😁😁😁
Nikad ovo neće biti bolje od uglja iz Breze!