Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj oldtimeri, po gradu se vozaju jos uvijek prastari golfovi, to su pravi oldtimeri u akciji :D
Prošle godine su bili u Travniku, ovako ovo doba, i na Plavoj je bio jedan autobus, onako stariji doveo neku djecu na ekskurziju, i priđem ti ja onom šoferu i kažem, "Izvinite gospodine, mogu li se slikad i kod ovog oldtimera" - "Nije ti ovo oldtimer, reče mi" Poslije je ovo bila furka po gradu :D
sve pohvale, ovo treba organizovati i kada je SFF
Sjajno, možda bi lijepo bilo da ih parkiraju duž vilsonovog šetališta? Uskoro će im trebati veći izložbeni prostor. Divno druženje i veoma mi je drago što je zaživio i što je sve popularniji iz godine u godinu old timer susret. :) Iskrene čestitke organizatoru!!!