auto
0

Ford produžio sponzorstvo sa UEFA-inom Ligom šampiona sve do 2009.

Sarajevo-x.com | Ford
Ford je produžio sponzorstvo sa UEFA-inom Ligom šampiona za ugovoreni period, od 2006. do 2009. godine.

Ford je partner UEFA Lige šampiona već od samog početka turnira 1992. godine, i kao dobavljač službenih vozila već priprema skoro 800 vozila da bi obezbjedio brzo i sigurno putovanje službenicima prvenstva i VIP gostima tokom sezone.

John Fleming, predsjednik i izvršni direktor Ford of Europe je rekao: "S našim produženjem Ugovora, mi smo zadržali poziciju prvoklasnog automobilskog branda u evropskom klupskom fudbalu. 'Ford Destination Football' kampanja se povela da bi navijače i igru još više povezala. Našim voznim parkom prevozimo igrače, uposlenike i navijače do samog srca akcije."

Ford igra na produžetke

Ford of Europe je iskoristio središte pažnje javnosti da bi najavio produžetak svog sponzorstva sa UEFA Ligom šampiona. Kompanija će nastaviti sponzorisati taj najveći i najprestižniji evropski turnir u fudbalu sve do 2009. godine. Ford je partner UEFA Lige šampiona već od samog počtka turnira 1992. godine. Kao dobavljač službenih vozila, nastaviće sa obezbijedjenjem skoro 800 vozila tokom sezone za prevoz službenika prvenstva i VIP gostiju.

Ford je u Ženevi proslavio svoje nastavljeno poslovanje s UEFA Ligom šampiona. Novi S-MAX će biti u središtu zvaničnog voznog parka UEFA lige šampiona. S-MAX ce se predstaviti i na reklamnim roto panelima za preostalu 2005./2006. sezonu.

John Fleming, predsjednik i izvršni direktor Ford of Europe je rekao: "S produženjem našeg ugovora kao jednih od sponzora UEFA lige šampiona, učvrstili smo našu poziciju prvoklasnog automobilskog branda u evropskom klupskom fudbalu. Publika oslikava uzbuđenje i dramu evropskog fudbala i fantastični su. Očekujemo da će u budućnosti publika nadmašiti već prethodno postavljeni rekord."

Lars-Christer Olsson, izvršni direktor UEFA je rekao: "UEFA Liga šampiona nastavlja svoje uspjehe i sigurni smo da zajedno sa Fordom možemo postići izvanrednu saradnju, a Ford vozila će omogućiti besprijekoran prevoz uposlenika i VIP gostiju na turnire kroz cijelu Evropu".