Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro izgleda Mustang SUV.
ja auspuha moćnih u električnog auta
Čitaj pažljivo, dobit češ jedinicu! Zar nisi skontao da ima i hybridna verzija? 😉
Iz mog iskustva do sad s autima, mehanika je dovedena do savrsenstva i uz pravilno odrzavanje svaki auto moze jako dugo godina potrajati, jedino sto mi je stvaralo probleme na svim autima je uvijek, ali uvijek elektronika, nje se bojim ko vrag kriza, a bojim se da su ove nove generacije auta koji su na struju macak u vreci...
@JahacMagle2019 Odrzavaj elektroniku pa ce i ona trajati. Jesi li ikada zamijenio akumulator makar prije nego sto vise nisi mogao upaliti na njega? Vjerovatno nisi. Eto ti jednog od problema. Mene elektronika nije do sada nikada zezala.
@JahacMagle2019 auto na struju ima MILION puta manje pokretnih dijelova, hiljadu puta manje mehanike. električno auto čak ima manje elektronike od auta sa SUS motorom. Mnogo su pouzdaniji, nemaš brige.