Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao sto rekoh srbija je dobila tehnologiju a sad stvari mogu da idu puno bolje i brze.....moze i bosna ucestvovati...neko mora da sije presvlake za 500L :)))))))
E da znas koliko je Srbija platila Fijatu za tu proizvodnju!!!!
znam...platila milijardu...ali za godinu dana od poreza naplatila 300 miliona......to se zovu ulaganja....ali ni takvih ulaganja nema ako nemas jake stele...a u ono vrijeme dok je berluskoni bio u italiji i srbi su imali prolaz :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
e gdje će točit metan hljeba ti ima na 2 benzinske u regionu ja msm :D
Baš izgleda Pederski
Sad je postalo prvo sebi kupiš pumpu adekvatnu. E onda automobil da kako adekvatan.
Pitajte vase prijatelje u US i Kanadi sta se sve vise vozi. Verovali ili ne a Fiat 500.
Jedimo grah i vozajmo se novom Ficom.
grah prdanac made in bosanac ala fićek ;)))
Posto se Fiati vise voze po srbiji, moze i ona, grah tetovac made in Leskovac. Ima jedan zanimljiv vic vezan za grah. Prolazio covjek koji se prije toga najeo graha pored dvije prave dame, napeo ga stomak i u trenutku kad je prolazio pored ove dvije dame prne koliko god moze, jedna dama se poce zgrazati, kaze jao meni, kaze covjek nije samo tebi nego i toj do tebe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uh super...sad ga mozemo punit gasom od kravijih prdeza !
kakav humor jesi li sam to smislio
Raja evo ja vas castim po jednim narucite odma danas eventualno sutra. Etan, Metan, Brutan je brutalan.
Pa ko ce kupiti ovo SrAnjE od auta, stotinu su pratecih modela od serije 500 napravili ali nikako da im prodaja krene, davno prosla furka na retro stil... smece od auta, jedino ako skontaju da ide na neko gorivo koje je besplatno mislim da ce se poceti prodavati...
260 000 do sada izvezenih u SAD i oko 140 000 u EU...za dve godine. Pametnom dosta
a cifre koje pominjes su smijesne za jednog giganta kakav je Fiat, pogledaj koliko je samo Kia prodala svojih vozila ili Hyundai a da ne govorim o Toyoti, Mercedesu BMW-u ili VW-u. @Hercegovac bio sam zaista ponosni vlasnik Golfa II i ako mislis da si mangup omalovazavajuci tuđe misljenje zaviri u stani ispred ogledala, a za tvoju informaciju sad sam ponosni vlasnik Volvo XC60 AWD i jako dobro poznajem automobile posto sam vozio i dva Fiatova sranja Mareu i Stila tako da sam 100% siguran kad kazem da je 500 njesra... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vozi Fiata na prdešku..
MADE IN SERBIA!!!!!