Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospoda
Jednostavno drze se kombinacije sport-luksuz-uzivanje i uspijeva im u potpunosti. svaka cast za stav (y)
@Dino99 kada ne mozes meda, kazes da te ne zanima
ferrari nema potrebe za dokazivanjem. on je izgradio imidž koji drugi ne mogu dostići nikada (govorim o supersportskim automobilima). ferrari izbaci novi model i onda čeka čovjek tri godine u redu da ga kupi. znam bošnjo će reći "ne bi ga ja za svoje pare čekO" ali ne shvata da ga ne bi mogao ni kupiti jer ne prodaju ga svakome. polovnjak može ali novi nikako. p.s. bošnjo treba shvatiti da nije bitan faktor u industriji automobila. drž se golfa 2 i kraj priče
jedini cistokrvni sportski automobili na planeti. ostaju pri svom i gotovo.
@Roger..nije to problem. dobro je i jedno drugo..ali porsche voziś kako hočeś i zašto je napravljen.kvalitet itd.A ferrari je od uvijek veliki teški motor..pinninfarina design.iznutra prije između tapecirunga vidilo se farba auta..i za to velike pare traźe a po meni nevrijedi baś to..
Nemaš pojma koliko pojma nemaš..
@Roger..probaj voziti jedno i drugo. .GT3 naprimjer.
pa yebiga nisam ja ovdje milijarder neki - Cayman i Boxter sam ja imao, Cayenne sam ja imao a prijatelj mi je imao Carrera 2s - Vozio sam i stariji Turbo (ona verzija prije okruglih farova) - tada je imao 420CV. Ponavljam, da imam baciti €250,000 ne bi se dvouimio - Cayman i Boxter je sala.. das €20,000, uzmes ratu od €400 na 3 godine i to je to. Ferrari mislim da cak i nemozes finansirati
...a đe kuka?
@traveller..jest ono razvija evtl Komponente ali nemoźe nikad sloźiti bezu rundu na to sa mislio.
Porse moze kupit svako s parama, ovo ne moze novo kupit svako ni da milijarde ima.
@b1..a zaśto naruče?da kasnije prodaju za duple pare istim luđacima
@Roger.i ostali.Ferrari za ono je za neznanca dobar.i zvuk.aöi ko se razumi i mozda posjeduje neka auta zna o čemu prića.A trebu misliś kuravu obićnu koja na to pali se..Porsche je kvalitet sprema njihovim autima.Sam pogledaj u fabrici kakp se rade..Il kad zavare sve na chasiju onda zink bruse rukama prije farbanja..nemoj meni ba o ferrariju..A idi Porsche tvormicu vidi śta je śvabska tehnika.
dobro bolan boli me qurac sta ti mislis - ne razumijem sta pises. Porsche sam vozao hiljadu puta, i Boxter, I cayenne i Carrera 2 S (nisam nikad Carrera 4) - super auto. Bezprijekorno. Ali bio sam u Maranellu na izletu, sjeo u Ferrari (nisam ga vozio) - totalno drugi nivo. Doduse, ne bi kostao 3 puta vise.
Kad će Škoda izbaciti novu fabiju.. to je za nas obične smrtnike.. do 10.000 KM auta.
Sad vas ne zanima jer Mercedes uskoro treba da izbaci ultrasportski model sa F1 motorom pa ste se sasrali, a znali ste se qurcit da imate F1 mjenjac u automobilu.
Svu zbaju sta je Ferrari , ne moraju se dokazivati. Inace su 100 svjetlosnih godina dizajnom ispred svih ostalih super automobila!
zato śto znaju da su bezveze..sam pravo vozi.od 250 drhtiś..a śvabo kad napravi on se neboji na nürburgringu gdje upravo se auta brzo voze i nije ravan teren plus krivine...porsche par exzellente. ..
drug i ferrari svoje aute razvija na nurburgringu, procitaj tekst :-)
Bosancero, balvane, ja ti garantiram da Ferrari je perketna masina.. to svabo dobro zna, ne brini. Izmedju Maserati i Porsche, vjerovatno bih i ja izabrao Porsche - ali Ferrari je drugi nivo. Drugi uzitak. Kad imas Ferrari, i odes na Lago di Como na rucak s dobrom trebom, u zivotu si uspio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel mu plastična grana, ako jeste, kako je za ugradnju plina
Prejako je ovo, ova auta su samo za prestiz.
Koliko troši i ima li šta ulaganja u njega?