Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je nas Zlaja znao za ovu aukciju?I Baki?
O *** ti zivot, pa koliko ima kada odvoji za stari bolid 22,6 miliona eura??? :O Razumijem ja da on ima vrijednost, jer on je zacetnik srebrne strijele, al dati doliko para ne moze normalan covjek...
ovo treba posmatrati kao odlicnu investiciju. isto kao i umjetnicka djela. 140 mil $ koliko je prije par godina vjerovatno placeno za no.5 od jackson pollocka se ne moze realno opravdati, medjutim u svijetu kolekcionara slika sada vrijedi puno vise. ovom bolidu ce cijena samo rasti.