Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo meni je vise kamper neg autobus
Ma pored ovoga kuca ti i ne treba. A mi ga naravno mozemo samo na slikama vidjeti. ;-)
Ruzan kamper.
Aaa da ti operem šajbu ?
Može zamjena za nešto sa mog profila?
u bosni bi bio dobar, jedino da ide jedno 1m iznad zemlje, dok bi krenuo iz TZ prema Sarajvu preko Karaule, doso bi samo ovaj krov do cilja
evo ga za grasa se ubio :)
Jučer kupio jedan sa dodatnom opremom. Ovaj sa osnovnom mi nije legao jer sofa nije NATUZZI.
Ka'e Ramiz Zmaj će ga bajagi goniti
... najluksuzniji i najružniji...
bolji Grasovi busevi 100x, 'ta će ovo :-P
http://www.colani.org/luigi_colani_Product_design_museum/Trucks.html
Odavno vidjeno http://en.wikipedia.org/wiki/Luigi_Colani
Mozel golf dvica i doplata ehheheh
2100 godine ce ovo donirati GRASU :D
A sto ovaj klix navlaci Baketa da kupi ovo sebi za predizbornu kampanju. Prije 4 godine bio je onaj Centrotransov novi bus.
Izgleda kao neki Transformers, u sta li se ovaj sve pretvara?
Sto bi dobro dosao nama Sarajlijama.
unutrasnjost nigdje veze nema sa autobusom....autobus je namjenjen za JAVNI PREVOZ...a ovo?To je za porodicu sa dubokim dzepom...jednostavno,to je jahvta na suhom
Armee de Teree* tvoje pljuvanje govori o tebi na kojem si stepenu inteligencije....suvisno je bilo sta reci o tebi...drugo,ako neko nije u pravu,onda ga ispravis sa argumentima,a ne da se ponasas na nivou krapinskog covjeka...PRIJATNO ;)