Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav nadmocan rezultat nad automobilima sa motorima sa unutrasnjim sagorijevanjem. Rekord drzi Peugeot sa modelom 208 Pikes Peak a za volanom je bio Sebastian Loeb. Prestanite se vise provaljivati
Bošnjaci trebaju bojkotirati ovaj pro-hrvatski portal. Klix opstaje najviše zbog čitatelja bošnjaka, ali nikad neće objaviti uspjehe ili inovacije kad je neki bošnjak u pitanju. Evo neki dan je većina medija objavila uspjeh sarajlije koji je napravio program za projektovanje i još ga podijelio svima u svijetu besplatno, a Rimac sebi trpa u džep (svaka njemu čast na njegovom uspjehu) ali mi bošnjaci od toga nemamo nikakve koristi.
Za tvoju informaciju, Rimac je porijeklom iz Bosne i Hercegovine (Livno). Podjednako je bošnjanjin kao i hrvat. Mi se možemo identificirati sa Hrvatskom, jednako kao i sa domovinom Bosnom i Hercegovinom. Ne znam zbog čega je to tebi problem. Nisu muslimani jedini bošnjani u BiH. Krivo ste se postavili u startu, a sad se čudite, iako ste za postojeću distancu jednim dijelom upravo vi odgovorni.
Kako se zoveš? -Taima. Nema ništa, šta ima kod tebe?