Pod značkom Renaulta
25
Duster napada izazov relija Dakar
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veze to sa Dusterom nema - da se Duster posalje na Dakar rasp\'o bi se na prvim rasjedima i zagusio na prvoj dini.... to je preradjen tuniran posebno izradjen prototip. jedino blisko fabrickim izvedbama su motori i kamioni te poneki stock-dzipovi. to sto se Tuaregom zove cudoviste od nekoliko stotina konjskih snaga sa sponama koje izdrze udarac od stijenje i slicno - nema nikakve veze sa salonskim modelom osim marketinske. toliko.
@parampampam Hvala puno :D
ma nema boljeg auta od opela!
@Legend Lux Aeterna - Clint Mansell
Kako se zove pjesma sa početka ?
Moze napast pustinju al po nasim putevima bi se raspala!
@mufljuz ...u pravu si...generalno, samo karoserija, i to dosta modifikovana, od osnovnog modela...samara je imala poršeov boxer 6 cilindara, a pilot bio dželi iks :)
Naprotiv, od kako se preselio u Južnu Ameriku reli je dobio novu araktivnost i dinamiku. Ne propuštam ni jednu sezonu.
http://www.klix.ba/images/klix-team.jpg
kako su presli u Juznu Ameriku ne pratim vise taj reli, nije vise interesantno kao sto je prije bilo
...bit će uspješno...svojevremeno je samara bila uspješna :)