Pravi izbor
28

Desetogodišnja garancija: Toyota C-HR ikona stila i dizajna za 55.900 KM

Toyota C-HR ikona stila i dizajna
Toyota C-HR ikona stila i dizajna
Među mnogobrojnim novim vozilima koja se trenutno nude na tržištu BiH, za sve pustolovine koje tek treba otkriti pažnju obratite na Toyotin C-HR. Pitate se zašto? Vrlo jednostavno: zanimljivijeg, dinamičnijeg i učinkovitijeg automobila teško da ćete pronaći.

Toyota je prava ikona dizajna i stila, tačnije, proizvedena od strane lidera s čak 25 godina iskustva u razvoju hibridno-električne tehnologije, sada je dostupna po cijeni već od 55.900 KM.

Naravno, kao i sve Toyota modeli C-HR dolazi uz garanciju na vozilo do 10 godina, garanciju na hibridnu bateriju od 10 godina i garanciju na pneumatike.

Toyota C-HR ikona stila i dizajna
Toyota C-HR ikona stila i dizajna

Ovaj savremen i moderan model koji plijeni pažnju fantastičnim dizajnom opremljen je najmodernijim tehnologijama za sigurnost i multimediju. Već u paketu opreme Enter Smart na raspolaganju je Toyota Safety Sense sistem, Bi-LED prednja i LED zadnja svjetla, 17 inčni aluminijski naplaci, automatski dvozonski klima uređaj, kamera za vožnju unazad, automatski bezstepeni eCVT mjenjač, kompatibilnost s aplaikacijama Apple car Play i Android Auto, osjetljivi na dodir ekran veličine 8 inča, itd.

Toyota C-HR ikona stila i dizajna
Toyota C-HR ikona stila i dizajna

Što se ušteda tiče, tu C-HR pruža i dodatnu pomoć putem analize načina vožnje jer vozaču pruža korisne povratne informacije koje mu pomažu da u još većoj mjeri vozi na električni pogon i smanji svoju potrošnju goriva, sve kako bi izvukao najviše iz svog hibrida. Naravno, sa svim Toyota modelima, pa tako i ovim, vozite i štedite, ali kada je C-HR u pitanju tada na cesti i dominirate kao nikada do sad.

Naime, C-HR diže hibridno iskustvo vožnje na jednu sasvim novu razinu, a kada izađete na cestu automatski zavladate njome. Vozite, privlačite poglede, a drugi vozači i pješaci se okreću za vama. Riječ je o crossover modelu s povišenom pozicijom sjedenja, danas najprivlačnijeg oblika vozila koji je zbog toga sve češći odabir obitelji.

Toyota C-HR ikona stila i dizajna
Toyota C-HR ikona stila i dizajna

Zbog svog upečatljivog izgleda i nekonvencionalnog duha savršen je za sve vozače koji žele da im automobil ocrtava stav. Zadnji dio zauzimaju velika peta vrata, koja omogućuju lak prilaz prtljažnom prostoru, dovoljno velikom za kofere pet osoba - što putovanja čini puno praktičnijima i s manje stresa.

Toyota C-HR ikona stila i dizajna
Toyota C-HR ikona stila i dizajna

Uz Toyotu C-HR zadovoljit ćete potrebu za više i držati svoju budućnost u svojim rukama jer nalazi se na popisu najsigurnijih automobila na svijetu. Usred gužve i užurbanog života, zaista je umirujuće znati da je Toyota C-HR opremljena nekim od najsofisticiranijih sigurnosnih tehnologija. I zato, dok ste vi usredotočeni na život, Toyota C-HR će se koncentrirati na vašu dobrobit na cesti.

Podrška zaštiti okoliša

Toyota BH pozdravlja odluku Vijeća ministara BiH o privremenoj suspenziji i privremenom smanjenju carinskih stopa pri uvozu novih električnih i hibridnih automobila s ciljem smanjenja zagađenja zraka, bolje zaštite okoliša i podizanja sigurnosti u prometu.

Odmah po usvajanju odluke 13. marta, Toyota BH je već 16. marta korigirala cjenike za sva svoja hibridna i električna vozila.