Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ni nalik na audi ma kakvi potpuno drugo auto svida mi se vise nego audi
Dobar im je ovaj ds koncept samo skup.
Mnogo lijepo! A sta je sa kvalitetom? Koliko mi je poznato Citroen C5 prvi na listi smeca kod osiguravajucih kuca!
Citroen jako cjenim jer vecina serijskih pila koje postanu serijske pile poslije konceptne faze im ne bude drasticno stilski izmjenjena. To treba cjenit danas. Svabo ce ti na ustrb stila priheftat optimalnu karambolku koja je savrsena al djaba, sjednes na trotoar i gledas ovo dizajnersko parce lima i divis mu se kao skulpturi na 4 tocka. Jedan hrvatski dizajner ima prste umjesane u ovaj stilski jezik citroena ds i svu tu plejadu jako lijepih koncepata a nista mu vala ne fali ni serijskom c5 i to je njegovo djelo. Bice ovo lijepe pile.
...nažalosto, ovo toliko liči na audi r8 da jednostavno ne rezumijem dizajnera...
Sve lici na ostale samo da sw nw bi previse odvajalo. Jer su se dogovorili da ne prave pojedine aut. Marke veliki skok u odnosu na ostale. A naravno strah ih i moguceg neinteresovanja i slabe prodaje. Vidjet ces novi a4 kad izadje. Ili bilo kojo vw. Sve ko jaje jajetu.
@ Berserk logicno d ace Audi izgledati kao VW jer je on pod krovom VW. 80-tih je VW odkupio Audi da ne bi otisao u bankrot :) tako da vidis na svakom audiju na staklima znak od vw i zapitas se sto li ce to :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)