Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno,ovom prevodiocu treba trajno zabraniti prikazivanje svojih virtuoznih prijevoda iz oblasti auto-moto tehnike. Sta je to "Atmosferska verzija motora"? "Aluminijumska glava ojacana bakrom"?Da li je to Al legiran sa Cu?
VW je napravio prvi komercijalni trocilindarski motor koji ima bolju elasticnost i snagu od cetverocilindricnih motora iste kubikaze, problem zbog kojeg ovi motori nisu prije ugradjivani u vozila je sto na niskom broju obrtaja imaju nestabilan rad, VW je to rjesio tako sto su ugradili tegove na radilici koji balansiraju rad motora, sada sve vise firmi pravi i ugradjuje ove motore u svoja vozila.
Sve je ovo divno i krasno za prvog vlasnika,a drugi vlasnik je DOWN!!!
kolipacni je, lakse zamjeniti motor nego uraditi veliki servis :D
odlicno...kupit cu ovaj motor i ugraditi plin :))))