|

Chevrolet Camaro na Sarajevskom sajmu automobila

Chevrolet Camaro na Sarajevskom sajmu automobila
1
S
Sarajevo-x.com
26.3.2012. u 14:59
12
komentara
1

dijeljenja
Chevrolet Camaro na Sarajevskom sajmu automobila
Legendarni Chevrolet Camaro će se od ove godine naći u prodaji na našim prostorima, a svečana premijera za tržište Bosne i Hercegovine će biti upriličena na Sarajevskom sajmu automobila i prateće opreme, koji će biti održan u Olimpijskoj dvorani Zetra od 06. do 08. aprila.
Pored ove zvijezde sajma posjetioci će moći uživati u mnogim drugim novitetima iz autoindustrije, nagradnim igrama, mnogobrojnoj pratećoj opremi, izboru za Miss sajma, oldtimerima, tuning automobilima sa područja balkana te se družiti sa šampionima naše države i njihovim automobilima u rally utrkama.

Pravo učešća na sajmu do sada je osiguralo 50 izlagača iz cijele države. Na sve automobile i prateću opremu će biti osigurani sajamski popusti, stoga, ako ste planirali u skorije vrijeme kupovati novi automobil, sajam je idealna prilika za vas.

Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 18:00 sati, cijena ulaznice je 5 KM, dok je za posljednji dan sajma organizator pripremio Family Day pa će za cijenu od 10 KM cijela porodica moći posjetiti sajam.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...