Bh. premijera
1

Chevrolet Camaro na Sarajevskom sajmu automobila

Sarajevo-x.com
Legendarni Chevrolet Camaro će se od ove godine naći u prodaji na našim prostorima, a svečana premijera za tržište Bosne i Hercegovine će biti upriličena na Sarajevskom sajmu automobila i prateće opreme, koji će biti održan u Olimpijskoj dvorani Zetra od 06. do 08. aprila.

Pored ove zvijezde sajma posjetioci će moći uživati u mnogim drugim novitetima iz autoindustrije, nagradnim igrama, mnogobrojnoj pratećoj opremi, izboru za Miss sajma, oldtimerima, tuning automobilima sa područja balkana te se družiti sa šampionima naše države i njihovim automobilima u rally utrkama.

Pravo učešća na sajmu do sada je osiguralo 50 izlagača iz cijele države. Na sve automobile i prateću opremu će biti osigurani sajamski popusti, stoga, ako ste planirali u skorije vrijeme kupovati novi automobil, sajam je idealna prilika za vas.

Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 18:00 sati, cijena ulaznice je 5 KM, dok je za posljednji dan sajma organizator pripremio Family Day pa će za cijenu od 10 KM cijela porodica moći posjetiti sajam.