Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svabe nista nemoze nasekirati ali da procita komentare sa klixa i sta bosanci tjst. pojedinci iz bosne sa tri razreda osnovne misle o njima e tada bi im moral opao totalno banrotirali bi momentalno
mozete vi sve i vama slicne korporacije. ljudski zivoti, koji su vam ukazali povjerenje i kupujuci vase proizvode, su nebitni... sve za koju milijardu EUR vise vlasnicima koji svakako ne znaju sta da rade s novcem koji vec posjeduju.. osim da se qurce u elitnom drustvu sakupljaca novacnica.. sve ove zahebancije naravno neko mora da plati a takvih sto placaju ima (obicnih/deplorables individua) 7+ milijardi ljudi..
E to se zove lojalnost poslodavcu, kad rizikujes pravne posljedice da bi proizvod prosao. Svaka cast Njemci.
posljedice su teska oboljenja - rak pluca itd., nisu oni nista priznali Ameri skontali sta se radi jer su Ameri.. I to je svaka cast Njemcima, ne kontam?
Pošteno. Da vidim ikad Francuza da nešto prizna.
Hahahahah ko gubi ima pravo da se ljuti
Glupost , priznali su tek kada su ih razotkrili , i to slučajno! Samo Toyota je gospodska firma što se tiče toga.
Gospoda bolan, gospoda...
@Dino99 Po tvojoj logici je i Biljana Plavsic "gospodja" jer je priznala tokom sudenja. Koja glupost.
Veliki je ovo udarac za VW koncern, ali Svabe su to, vratit ce se oni kao i 1945
vec su pripremili 90% novca,.,
godinu zavrsili u plusu i zabiljezili rast prodaje...i pored kazne...
Svakoj kompaniji se može naći neko njesra, pitanje je samo čije će biti otkriveno. Ovo je bila poruka Anđi Merkel...