Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazi mu ruku. dovi da ne pogine xD
Hahahaha.
Svaka čast!
ma samo Europska auta a ne ovo smece iz amerike
ma ja ba dok ga svabo ne sastavi nema auta
Ne sviđa mi se, kad je moje auto hoću ja da vozim.
odlicna stvar, u svakom slucaju bolje nego obicna auta jer ima mogucnost vise, pa ko voli nek izvoli :)
Izgleda da će uskoro i moja žena moći voziti. Šalu na stranu, ovo funkcioniše u uređenim sistemima, gdje je svaki znak na svom mjestu, horizontalna signalizacija uredna... Kod nas bi ovaj sistem prolupo, pola znakova fali, linije iscrtane vodenim bojama, samo se domaći mogu snaći po sjećanju. Na ekranu bi uglavnom bilo "ERROR".
sve to stoji, ali mislim da ce u dogledno vrijeme biti sigurnije sjesti u ovakvo auto i vozit se, nego sto je sadasnja situacija..ukoliko se smanji br nesreca u odnosu na obicna auta ( a mora ih biti, i vec je bilo sa teslinim automobilima) svakako da ovo treba bit buducnost..
@saltcity_tz nije tacno, imaju radari, pa kako zna da ide auto ili pjesak?
. . ovo može biti dobra stvar za neke kratke trenutke koje su svima potrebne u određenim momentima u vožnji u kojima na trenutak računar preuzima vozilo, a ne sad da se voziš kilometrima. . .
Mora biti oprezniji nego kad sam vozi...barem se tako cini ovaj cije se ruke vide!
Modeli S 3 X. Ford im uzeo model E
Izgleda impresivno.
poslo ga po cevape, jogurt zaboravio konjina
Ovo treba pod hitno nabaviti za sve Sanjine,jedino sa ovim kompjuterom mogu da voze normalno.Ovo treba uvesti u zakon da svako ko ima vise od 3 prekrsaja u saobracaju mora ugraditi Tesla sistem u auto.
a mi pustamo trafostanice u rad i to s crvenom trakom
Kakav sam baksuz ja bi s ovim zavrsio u nekom frizerskom salonu ili kladionicu :P
Deset profesija sa najvećim brojem afera:( KURVARLUKA) 1. Finansije (bankari, brokeri, analitičari...) 2. Piloti i stjuardese 3. Zdravstvo (ljekari i medicinske sestre/tehničari) 4. Vrh kompanija (direktori, menadžeri, sekretarice) 5. Sport (atletičari, instruktori...) 6. Umjetnost (muzičari, modeli, glumci...) 7. Pjevači, DJ-i, plesači 8. Pravo (advokati, sudije, tužitelji...) 9. Komunikacije (novinari, PR...) 10. Drugi sektori