Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesla je bio Bosanac rodom iz Tesliča🙃
Ameri kupuju svoje smece
nmg da vjerujem da niko nije napisao jedan za bog Bakira
drage Musce, ako citas komentare na klixu, samo da ti javim da sam se salio kad sam pisao da auta treba raditi u spic zbog potrosnje i otpora
...S druge strane, nakon prezentacije dionice Tesle su pale za šest posto, pa je Musk tim putem izgubio enormnih 760 miliona dolara...da pohvalim raspored zareza u recenici 🤦‍♂️
Neobičan dizajn ali strašan auto
Sta ce Bosnjo seljak, samo gleda da mu je nesto na oko lijepo da se moze kurcit. Zadnjih 100 godina pickup kamioni izgledaju isto, konacno neko da se usudi da promjeni taj trend. Tipican pick up kamion ima 3000kg maximalnu vucu dok Tesla ima 6300kg. Daje struju elektricnim alatima, ima ugradjen agregat, visina od zemlje je znatno vec fabricki veca. 2.9 sec do 100km/h.
primal Musk dizajnere imam talentovanog sina (6 god.) sa slicnim idejama?
Kakva rugoba!
Znam znanje A Vi Bosanci i Hercegovci bojite krva zrnca i gladujte.
Ko i bmw dok si u njemu dobro je niko te nevidi jer debil zaljepio foliju kad izadze svi ga gledaju u glavu◼️ haha😂😂😂
Ja ruzna insana alahu dragi!
Mislim da je potrebno naglasiti da se sredstva mogu refundirati 100% do 2022 godine. Sto po mom skromnom misljenju ima veliki utjecaj ovu cifru.
100 dolara narudzba
Hrpa smeca najednostavnije receno.