Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako im sef pade ka je vidjeo rezultate da ih je Giulia predtigla https://youtu.be/ZbhgrrQL0IY
Naj bitniji je konj koji drzi volan ostalo je ne bitno
Zapela mu stepenica hahaha
Samo novo auto je dobro bice valjda i za to nekad
https://youtu.be/po2dNxolUUE
Jadne vam familije sa vama samo trosite vazduh đaba
Mili trtino obojicu su vam mame udarene nadite posla bolje vam bi bilo volisine obicne sav zivot vam je na klixu gadovi
Dobre mu felge
Nisi naglasio ko vozi ana il on hahaha
Jos kad Dojcland izbaci dizele bice posla falit ce mehanicara u BiH
Moramo i mi zivit od neceg hahaha
Dok je krseva bice i mehanicara sto rece jedan kolega prosio mi da nije vw smeca
Uz Alfa Romeo, na popisu budućih kolekcionarskih primjeraka prema Hagertyu tu su trenutno najzanimljiviji modeli na tržištu – Audi TT-RS, Chevrolet Camaro ZL1, Chevrolet Colorado ZR2, Fiat 124 Spider Abarth, Ford Raptor, Mazda Miata RF, Porsche 718 Cayman i Toyota 86.
Imal sta novijeg izdanja to je yugin vic
Kupio bmw samo ga baba vozila po mirovinu kad je isla hahahaha
Nove glasine o budućem i željno iščekivanom modelu Alfa Romeo Giulia Coupe dolaze od Motor.es i njihovih talijanskih izvora. Španjolski portal Motor.es objavio je grafički prikaz nove Giulie s coupe karoserijom, a uz to i neke glasine iz “talijanskih izvora”. Prema španjolskom portalu, novi Alfa Romeo Giulia Coupe bit će predstavljen prije 2020. godine zbog potražnje na tržištu SAD-a i zbog očuvanja tradicije.
Autocar, Top Gear i Auto Express, tri vrlo popularna časopisa u Britaniji također su dala svoje mišljenje u Stelviu. Ocjene su odlične.
Oba časopisa tvrde da se ovaj automobil vrlo lako može nositi s Porsche Macanom. Auto Motor und Sport hvali dvodjelni upravljački sustav koji poboljšava uživanje u vožnji. AutoBild je također nahvalio upravljanje, ali i odlično postavljen ovjes.
Cjene su iste samo dizeli normalno jeftiniji i ad opreme sta kupac zeli