Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj iznajmi auto za par stoja, stavi na YouTube i zaradi par milja. Pametan lik.
snaso se covjek, ko tebi brani da isto radis??
I kaze pezo, reno...citroen.
Francuske karine.
BRŽI OD M5: Alfa Giulia Quadrifoglio ima 510 konjske snage i najveću brzinu 321km/h!seriski model.
Hebo majku , pa ima li gore i odvratnije reklame nego ova sa ovim pljuvanjem
@izgorioPOglavi. Nije ispravno da u Njemaćkoj,neg kad je otvoreno ogranićenje smijeś koliko źeliś,ali da nikog ne ugroźavaś itd.A ima 70% trenutno u njemaćkoj ogranićenja..
Uh, prevrnu mi se želudac. Kad je usporio na 160, k'o da je 40. Blesavo, ali svaka čast.
@Berserk. I kad nema nikoga moźe neka źivotinja pred auto..tako da nisi uvijek 100% bez udesa kad tako nekad auto razvućeś i kad od 270-275 postane traka izprekidana jedna..;)
@Berserk..Najbolja je A31 tu Brabus noći isto testira svoja vozila.2 trake i sve pravac bez brda itd..nema mnogo prometa..isto ovaj video A57 ravna..A9 il Berlin mnogo krivina i nalo brdovita nije za vake voźnje baś.
@vrisak.. Otvoren govori M Driver Packet.>250.. To ima i AMG itd.ali drugaćije se naziva.
@greska007. Autoput je A57 Nimwegen-Köln.Sa Aral pumpe kreno koja je od prilike 10km kad iz holandije prema kelnu se ide..A nema puno kola tu,to je sigurnije neg onaj koji je napiso Ingolstadt itd sa 3 trake,jer tu Ingolstadt itd 3x viśe prometa ima.
@Bosancero1 Pa naravno kad radnim danom ides oko 17 h. Ne kazem da je lose ali na 3 trake ( kad vec hoces YT senzaciju) mozes sigurnije. Ima i gore u brandenburgu prema Rostocku od berlina pravaca gdje niko nikad nije.
Pola litre ulja mu ostalo kad je zavrsio voznju
a KOLIko je uso
S kojim autom
Mamma mia
Je..te svabo evo ti mog u pola cjene ako ga mozes popravit pomjeso vodu i ulje a masini
Auto je masina , nema dok svabo ne napravi .
300 kmh proletit kraj kamiona kojini idu 80 ili porodicnih auta kojinidu 120 je idoutluk. Zabovo.je trebao izabrat autobahn sa tri trake i preglednu i ravnu kao npr. A9 dionica od Nurnberga do skoro pred ingolstadt. A sto se tice ove brze voznje ako ste sudionici nesrece sa visokom brzinom ( visom od 130) tereti se djelomicno ili pola pola. Vec su tako sudovi i odlucivali kad je izletilo auto preticat sa 80 a ovaj se zabio u njih sa 200. Pamet u glavu ljudi
Moras biti idiot da samo sa 80km/h pretices u lijevoj traci. I to jos na njemackom autoputu. Za takve je putovanje vozom ili busem.
@starbuck Na zalost ima ih takvih. Jednom sam se zaistavio 5 cm od iza njegovog branika. Na svu srecu nove gume i suho bilo. Ali od tada u vecem saobracaju max 160 kmh. Da nekome ubijem dijete radi njihove nesposobnosti ne bi mi bilo svejedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)