Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo da je u Njemačkoj neograničeno i da možeš voziti 500 na sat pišu samo ovi koji su slušali tuđe priče. Prvo, konvencionalna vozila su elektronski ograničena na 250 km/h, drugo ima ograničenja, u zavisnosti od dionica i treće, toliko je opterećeno, da rijetko možeš (možda u noćnim satima, voziti 2 stoje duže od 2-3 minute.
"Prije tri godine su istraživači s Univerziteta Oxford proveli testova pomoću testnog riga s robotskim upravljačem" Šta je "rig"? Provjerite je li Oxford ili Stanford.
pokvari se ode 3000 eura.. vala da hoce ova korona hebeti ove nove BMW da se vrate u prije 2000 godina dok su imali auta povoljna
Kako će se onda stavljati navlaka za volan 😂
@Miko05 Ne mozes staviti navlaku za volan na upravljac, dvije razlicite stvari ;)
Kupiš zvjerku koja jede malu djecu a koristiš je za gradsku vožnju i/ili na autoputu. Svejedeno, nigdje preko 150 nije dozvoljeno voziti. Čemu?
@utegurevic ma goni malo sutra, ja dobila kaznu. Poštom, na firmu, fino i uredno. Zbog brzine od 160 km/h. To da je dozvoljeno, sigurno nije na cijeloj dionici autoputa.
@DunjaWasHere Pa valjda gledas table ogranicenja... Nije cijeli Autobahn bez ogranicenja, tamo gdje je ograniceno su rigorozni, ako je ograniceno na 80, 81 daje kaznu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)