Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci istina je da se kvari ovaj automobil
Koliko košta nebi se smio kvariti 10 godina. I ne samo BMW, i Merc. I Audi i svi ti tzv premium bendovi..
@RS=genocid a ti vozis sta?
BMW Vozaju samo polupismene seljacine, sa kockastim glavama. A do duse ima i onih jos nizi rang seljacica koji se pale na ove druge.
Ti bi izgleda volio sjesti u njega pa makar i na zadnje sjedište ali neće niko budalu da pusti u auto
hahahahahaha
ja neznam u britaniji svako auto s greskom na kontra strani mu volan 😉😉
ma jeli moguce, pa to je bmw, svabooo, ma kod svabe je savrseno auto kaze bosnjo, a francuz veli nevalja, kakvi francuzi i njihova elektronika kazu
a tek talijani sto su smece, moj jarane, svaki dan čuješ audi opozvao, wv zahebao euro norme, evo sad bmw, mercedes isto tako. ali dok se gleda kvalitet dugmica i centralne konzole to ne moze biti lose auto.
a tek japanci, mazda, subary, honda, toyota, sve krsevi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)