Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@e46 fan: jak si \"poznavalac\"... bas!
kakav je to auto ljudi!!!
e46 sasija je po mnogima najbolja i najljepsa sasija trece serije. puno je laksa i direktnija za upravljanje od e90. e46 m3 je nevjerovatan auto, i puno mi je pozeljniji od ovih novijih. imao sam priliku sjesti u novije serije bmw-a na auto sajmu i sam interijer mi nije neki pomak u odnosu na e46 seriju. pogotovo mi se ne svidja ideja idrive tehnologije. istina da nisam imao priliku probati nove modele bmw-a, ali vlasnik sam e46 330Ci i obozavam taj auto! 7-serija bmw-a mi se nikad nije svidjala. 5 i 6 je ok, dok mi se z4 for bas ono svidja. naravno, bmw je po meni jedan od najjacih auto proizvodjaca, daleko ispred mercedesa i miljama daleko ispred svih tojota, honda i ostalih
Slazem se. Mislim da su nove kupe linije BMW-a (3-series) najljepsi dizajn sto je BMW, a i bilo koji drugi proizvodjac, napravio u zadnjih 10 godina. Iako su usrali sa pocetkom 2004, mislim da su se popravili u zadnjin godinu dvije. BMW ce uvijek ostat BMW i nema tu puno palamudjenja.
hehe, tufo. uzdises li kada prodje golf? haha operisan si ti od ukusa izgleda. bmw je nesto najljepse i najbolje sto mozes danas vidjeti ocima!
Ti nastavi uzdisati za dizajnom raznih drugih kola... A nas, ludake za BMW-om ostavi da uzivamo... i... nemoj se \"kladiti\" da nikad nismo ni vozili taj BMW u koji se kunemo... Nemas ti pojma sta je auto...
vrijeme mu je vise i bilo. A moze usput i svratiti malo do cvikerasa, da mu pretrci novi update za naocale. BMW design katastrofalan je da sada bio !!!!