Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se bavim Grafickim dizajnom,razumijem da je minimalizam odavno trend ali ovo za moje oko uzasno izgleda,pravi downgradea vec odlicnog logoa
sreća za tebe pa ne radiš za BMW koji bi silovali tvoje izoštreno oko i um koji gleda toliko futuristički da je već prevazišao sve. 😂😂
1933. bolje nego danas
Glupost.
Mercedes ima najbolji logo
Ako sam dobro shvatio, na automobilu crne boje, ovaj novi znak ce izgledati isto
Kao i većina '' modernih" stvari i ovu su sjebali.
Sad bas citam reakcije na stranim forumima i ljudi prosto ne mogu da vjeruju da je BMW dopustio ovako nesto. Jos veci promasaj je prosle godine nacinio Volkswagen kad je promjenio logo i izazvao buru negativnih reakcija.
Mercedes je Mercedes, tu se ne mijenja logo !!!!
Smeće. Mercedes i Audi kraljevi cesta.
Bijela slova na prstenu, a ispuna vanjskog prstena je samo gradijent. Znaci li ovo da kad uzmes bijeli model da se oznaka BMW ne vidi? haha Dodje te par hiljada jeftinije, jer nema troska za slova na logou.
Ako su željeli uštedu, trebali su samo slova staviti BMW. Ovaj dizajn je za sve, samo ne za staviti na haubu. Mislim WTF?!?!?
Zato ja vozim Mercedes-Benz!
Prvo neka rijese inzenjerske greske vezano za pogonske lance,zadnjih 15 godina je Dacia pouzdanija od BMW-a. A sto se tice loga i on je katastrofa
@Isa_beg neka si im rekao , sve nesposobni i glupi u BMW :):) upssssss zato je BMW drugi u svijetu po prodaji luksuznih automobila :):)
Logo rađen u paintu. Ne kontam zašto je rađen ovako, bukvalno samo su gore napravili... Ali ko sam ja da se pitam
Izgleda kao srbin usrano
Odron isto kao i novi 2d logo vw.
Nidje veze
Joj je ti kad balkanci krenu palamudit, a glavni izvozni prizvod maline
Svugdje se štedi, pa i u toneru. Ovaj logo je vukao crnu boju kao niko.