Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pm loshe izgleda ..to izgleda namjerno.
izgleda kao KIA
Bas se pate sa ovim zadnjim dijelom ...
BMW kineski jaha
Samo elektricni a inace vlsanik je svabo a ne kinez, kao kod volva.
Sto ce reci evropa je vladala u eri SUS motora, a Kina ce da vlada u eri elektromotora.
Kosta 5000eur. Ko da vise,taj je budala.
Pa šupci jedni, jeftinija je radna snaga ovdje u BiH, ne morate ni platiti, istražite, provjerite, dođite i uvjerite se sami.
pa da ih ucjenjuju nasi vodeci :D
Ruznih felgi i bubrega bratko
Wozim BMW al jhebo elektricno auto kad mu je domet 300km uz 3 sata punjenja, dok dizel jednim pinjenjem vec odavno najmanje 1000km, punjenje traje 5 minuta, ne mogu oni ekonomski dizelu polit naruke!! Samo sto su digli prasinu da zagadjuju vise od benzinca sto nije tacno, najnoviji kat cak manje zagadjuju od benzinaca bas sam danas to citao u jednom njemackom caspopisu!