Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...lada nikad nije imala opoziv...
Mislim da ovo u stvari pokazuje ozbiljnost i odgovornost Toyote. Kad bi i drugi listom renomirani proizvodjaci povlacili automobile zbog raznih \'klapni\' koje im otpadaju i skljocaju mjerili bi se u desetinama miliona.. Nemam Toyotu ali sad mozda bas i bih..
Yugo isto besplatno nudi pregled mehanizma i prekidaca za otvaranje prozora, ako vam se onaj zuti ili crveni sarafciger slucajno zaglavio u prozoru, oni imaju cekic pa ce to zacas rijesit..
Da Pežo počne ovako raditi propao bi za godinu dana...
zasto izmijeniste sadrzaj?
Ima zasto ovo ....,u pitanju je imidz,i dalji opstanak i povjerenje u svijetu.
Ovo je odgovornost, a ne ko drugi, crkne prekidač, kupi novi za 60 KM, i zamjeni...
zasto bi iko poljevao prekidace uljem?!
šta ima veze ako prozori nisu ispravni,,važan je motor i ostalo,,
Ima li njihovo i jedno auto da mu nesto radi kako treba,svako malo ne valjaju kocnice,nevaljaju prozori,volan....