Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino mjesto gdje Bingo City Centar moze izloziti 100 auta ili bilo koji drugih vozila na 3 i vise tocka je parking garaza istog. Imam neki ruzan osjecaj da ce ovo biti ciganluk par excellence i da ce nas cela i vratovi boliti od lupanja dlanovima i odmahivanja glavom, dok ce nam se cmarovi povuci skroz u debelo crijevo od skupljanja zbog nelagode i transfera blama.
Uz to, ne znam sta je jos Berba izvalio, ali je ocito da je gore na slici on u filmu vlastite rezije - dok su svi ostali negdje skroz drugo. Mahom u razlicitim oblicima nelagode.
Imas iza parking garaze ogroman prostor vani gdje se moze poredati dosta vozila. Pogledaj malo.
Hoće li biti postavljanje kuke na mArcadasa?
auto sajam u skenderiji odgodjen radi manjka interesa, evo vidimo da ce u tuzli biti odrzan i to cini se sa velikim interesom ... quo vadis skenderija? dje zapelo?
@Ibrahim Zlatanović ucio srpsko-hrvatski, a ne bosanski, bice da je to
Nisu platili klixu da brise komentare koji kritikuju organizatora? Maloprije vidim neciji komentar koji proziva Berbu... sad ga vise nema... Komentara, ne Berbe. Taj dan jos cekamo.
ok.