Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci treba najmanje cekati 30 minuta i to ako dodjes na red za nekih 2 do 3 satada bih se vozo 3 sata vecom brzinom ni toliko!! I to su jos teoretke informacije u praksi ce biti jos gore, ova elektro auta mogu nesto samo po gradskoj voznji i kratkim relacijama za dalje relacije to su samo ublehe!!
Sve je to OK ali ovako bezobrazne cijene automobila, to je smijesno... Cak i na Zapadu ljudi ne kupuju auta kao nekada jer su cijene uduplane
Balkanac će ga voziti kad bude punoljetan. U najboljem slučaju.