Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne lazite. Prvi premium kompaktni plug in hybrid auto je Volvo V40. Prvi premium kompaktni hybrid je Lexus CT200h. Cuj napredak kroz tehnologiju,hahahahaha. Mozda napredak kroz lazi.
Brate ti si na drogama, nije ovdje niko rekao ko je prvi šta napravio ili izumio.. Audi jednostavno to napravi toliko dobro i kvalitetno da su uvijek ispred konkurencije, zato raja i kupuje.. A uostalom ne znam ni zašto se pravdam, zna se ko je prvi napravio valjan quattro pogon za serijsku proizvodnju i kome se zadnjih 10 godina ne moze ni opepelit u 24h Le Mansa to dovoljno govori o njihovoj tehnologiji..
Nisam ti ja brat. Prvo procitaj sta je napisano. A napisano je da je A3 Sportback prvi premium kompakt plug in hybrid na svijetu,sto jednostavno nije tacno. Jedino sto su izmislili je quattro pogon sa cent. diff. i to je sve. A sto se tice Le Mansa,samo da te pitam ko se jos trka tamo od ozbiljnih firmi? U zadnjih deset godina pojavio se samo Peugeot koji je izdominirao Audi,ljudi dokazali da mogu napraviti brzi bolid i otisli. I za kraj,mama ti je na drogama.
Ništa novo za Audi, uvijek ispred konkurencije. ''Vorsprung durch technik''