Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno, za klasu i funkciju kojoj sluzi a3 je debelo precjenjen. i ne nisam pobornik drugih jeftinijih marki auta, i ne tvrdim da su druga auta bolja, audi je audi i uvijek ce biti, ali dati toliki novac na ovakvo malo auto u koje malo visi muskarac jedva stane, a o voznji 4 osobe duze od 50 kilometara da i ne govorim, je klasican primjer pacenickog razbacivanja. zapravo kada vidim novi audi a3 to me asocira na osobu koja je ocajnicki zeljela NOV audi, a za konkretan nov audi nije imala para. Postoje marke vozila koje su prvak u proizvodnji malih kompaktnih gradskih vozila, a Audi to nije. I ako zelis audi, sve ispod A4 je smijesno.
Ti si muško!
hahaha, ne, ja sam zena sa dobrim poznavanjem auta :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Moj vam naudi :-)
Francuzi i desetu u muzeju proslave, auta se raspadaju cim izadju iz salona.
Najbolji automobil u svojoj klasi ubjedljivo
Ahahahahaudi...kakav neviđen Vorsprung za ovih 20 godina...
Preskup za klasu kojoj pripada
ali je i najbolji u toj klasi. ako ne znas sta je dkbro znas sta je skupo :D
RidDick jarane ovo ti je Golf sa malo drugacijim plehom pa ti njega placaj koliko hoces,ta tvoja nazovimo izreka je debilizam i sluzi kao jedina smjernica debilima pri kupovini bilo cega a ne samo auta... Audi je generalno preskup a posebno kod nas ovi polovni primjerci gdje cijene granice sa zdravim razumom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
i ja slavim 30. godišnjicu pa ne objavljujem na klixu.
Sva tri ista.
tacno tako,bez inspiracije ikakve,a volan godinama bukvalno isti :)
Pa deste strucnjaci...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)