Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a4JRww , [url=http://syvjdksvybnt.com/]syvjdksvybnt[/url], [link=http://ogplaiqrhoap.com/]ogplaiqrhoap[/link], http://myuhbbspwzse.com/
eYIf4h cegxfywsmhuv
Izgleda da je ovo jedna od stvari oko koje se većina građana slaže, jer još nisam naišao na koenmtar koji podržava odluku vlade. Meni je muka kada čitam textove i slušam objašnjenja naših vrlih političara zašto i kako je to trebalo da se uradi i najradije bih sve to preskočio kad bih mogao Mnogo je grešaka napravljano i sve ih se više i dalje pravi i to je najveći problem. Jasno mi je da smo napravili veliki propust u americi, ali u trenutku kada su oni u problemu u kakvom jesu i kada im je moć opala, a sa druge strane naša zemlja nema para mislim da je krajnje čudno donositi ovakvu odluku i onda još kukati što je narod za nju saznao.
Bugatti Veyron s gepekom. :D
twin-truba
videomontaza 100%
Audi,sve je to ok.,al brate dosdili ste malo s tim izbacivanjem istih ili slicnih modela svakih 14 dana
ma nije mi nest,TRZA previse,il je do goriva il su se dizne zacepile,lose nesto
Još jedno auto koje sebi ne mogu priuštiti.