Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JES MI GODRA STO VOZIM VOLVA TITO DRAGI......... KUPUJTE VOLVO I UZIVAJTE. NIGDJE NI JEDNE REKLAME U BIH A PRODAO SE U 50 KOMADA. PA STA BI BILO DA SE OVAKO TENDENCIOZNO REKLAMIRA ......... UZDRAVLJE
4x mi podudlaju tuki firringasi
pa sta vam je ljudi ovo cudno pa to Mac radi Microsoftu od nastanka :D
TurboSuperCh... Ne znam se pise odvojeno, ali ipak on ne zna da sastavi recenicu ! :D Mercedes-Benz = Bog medju autima
kozo nisam napisao da ne znaju voziti, vec da se ne razumiju u aute evo, da ti neko nudi da izaberes izmedu 30 slicnih automobila, na osnovu cega bi Ti izabrala sebi jedan?
Audi pokusava od govneta zavit sarmu al ne ide. Merc je pojam za gospodu, bmw za mladost i brzinu, al volvo je pojam za novo, sigurnost i drugacije. Toyota je auto za svakog, dok VWje auto za naivce :)
Hahahah, najzesce je sto kad das brdo para za audi dobijes VW, hahahahah!!!!!!
Da, u Americi je skoro sve dozvoljeno, samo sto je sve skoro ILLEGALNO! Nasmija me ovaj komentar ove budale dole sa imenom \"Za cure\"tako nekako, seljacino jedna kao prvo , mozda u Evropi se susreces sa zenama koje neznaju da voze, neznas jadan recenice da sastavis a kamoli nesto nama zenama da kazes , mi mozemo sve sto i muskarci i to radimo u STIKLAMA! Stoko jedna glupa!!
kakav audi kad sam sjeo u BMW-a na testnoj voznji kod tomica ja sam se zijanio
.....budimo realni bilo koji od ova tri brenda da kupis neces se za.y.eb.at naravno ako imas lovu
Za dobrim konjem se prasina dize. Dokaz je 21 komentar u sat vremena.. :)
Evo je: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=71337&p=3291524&hilit=subaru#p3291524 Nije jaguar već bentli. Prejako.
\"Pas koji laje ne ujeda\"
Ima li iko link na one fotografije kada se audi, subari i bmw reklamama prepucavaju ko je bolji, a na kraju lik sjedi u fotelji, pije viski i pokazuje srednji prst svima a ispod piše Jaguar?
AUDI ovako sam sebe provaljuje s ovim pokazuje da ima ogroman kompleks jer nije samostalan brand nego mu naredjuju iz VW koji je vlasnik malog audija