Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi od ove godine rekli svima : 8 auta elektoer ili hibri da bi priodali ostalih 92 na benzin. Na godinu ide 10 ili vise. ap ce tako Kina za 10-12 godina sva auta promijeniti i bit ce ili hibridi ili elektro. Ujedno kina cvec sada ima 300,000 autobusa elektricnih i 200 miliona elektro bicikala koa furaju do 50 kms.
Yugo je imao najbolju aerodinamiku. Ako sta smeta vjetru samo otpadne
Još malo pa će ogledala u WC-u zamijeniti kamerom i ekranom...
@sae540 Nemoj reći, znači kod tebe smart phone na zidu i ti se svaki put umivaš, briješ, pereš zube pred njim?? Amentu billahi, kad mi je ta inovacija promakla da mi je znati...
@Tuhma metnes televiziju kaku u wc i kameru i eto ti .. .. jos ako je ona zaobljena il 3d . meraka amaan
Prvo, punjac moze biti 150 kW a ne kWh. Drugo, kako se baterija od 95 kWh napuni za pola sata na punjacu od 150 kW?