Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzentlmenski sporazum. to mozes raji prosipat. da dacia ima future tehnologiju davno bi je prodala a ne ono rise od auta sto prodaje. isto tako bi i audi uradio. sta mislis da ce neko futuristicku tehnologiju odmah primjenit i da ce radit 100 posto bez gresaka. pa takav korak moze dovest do kraha kompanije a ne dzentlmenski sporazum.
@Nako Postoji takozvani đentlmenski sporazum među auto proizvođačima da niko ne može preskakati stepenice razvoja, jer bi došlo do haosa na tržištu, odjednom bi se desilo da 90% već proizvedenih vozila iste kategorije propadne zbog recimo jednog modela koji nudi futurističku tehnologiju i svemirski dizajn, zato sve ide postepeno i dogovorno uz manja odstupanja...
Može li mi neko ukratko objasniti zašto svi oni fino dizajnirani koncepti ne idu u proizvodnju? Ne samo Audijevi već i kod drugih prozvođača. Previše koštaju, nemaju tehnologiju za masovnu proizvodnju, boje se reakcije tržišta?
Aha, a ovo na slici je kao \"vizija\" Audijevog dizajna... ja mislio Q3... vidi se koliko su inovativni...
a sto mogu s.rati