Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mercedes prije 40 godina bolje izgledao od Golfa 5, 6
Jao prelijepi su sve do jednog, svaka cast vlasnicima na ljubavi koju su pruzili ovim automobilima
Joj kad ce i jedan komentar bit bez spominjanja politicara,stvarno ste zatucani politikom,daj popustite vise.
Svaka čast za ideju ali je očigledno da organizator ne radi dobro na promociji. Naime, u Sarajevu ima barem 4-5 oldtimera kabrioleta koji su jednostavno mogli doći. Izgleda da postoji određena netrpeljivost organizatora i vlasnika vozila. Prije dvije godine bio je gost iz ZG sa Spačekom. Njemu je tada jedan genijalac rekao da jedini on ima Spačeka u BiH. A samo ja ih ima dva....
Usa naj jaci
@Bazeni1234 Dedera, ba, malo prelistaj pravopis za osnovnu školu.
Slika 25 - Buraz kul si ti ali ima da se skuhaš ko' nikad u životu hahahhaha
Gdje su Dzaferovic i Bakir u Visegradu na obiljezavanju godisnjice stradanja Bosnjaka na Bikavcu. Gdje je Damir Masic, Nermin Niksic i co. Gdje je Radoncic?
Ovaj sa zadnje slike po vrucini nabacio vojnicku uniformu, nek mu je sa srecom
Pederluci i njihovi dosadni zivoti ....🤷‍♂️
respect...