Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog npc-eva ostajemo bez hatcbacka, limuzina, karavana.... A dobili smo crossovere od A do F segmenta. Fuj.
Ode ovaj VW u pm…
Šta ovo znači? - VW će smanjiti i broj konfiguracijskih opcija za svoje automobile. Primjera radi, ID.7 će imati 99 posto manje opcija u odnosu na sedmu generaciju Golfa.
Vw je realno smece mjenjali pragove na golf 6 2012god ne mozes da vjerujes, ali sto se tice Arteon-a napravili su ga za desetku! Sutra bih ga kupio kad bih imao novac...
Auta su se prestala proizvoditi prije 10 godina. Za 5 godina će atraktivnije izgledati polovnjak iz 2015. godine nego novi futuristički bullshit automobil koji će umjesto starog šmekerskog kožnog volana imati joystick, a na centralnoj konzoli 1000 inčni tv. Pogledajte samo šta uradiše novoj generaciji Mercedesa koji je bio šminka i klasika.
Zanimljive stvari se dešavaju u autoindustriji. Izbacuju se modeli koji su bili najbolji po svim voznim osobinama (limuzinski D segment), inzistira se na 'lbgtq' malim suvovima, smanjuje se kubikaža. Mislim da ovo neće potrajati, jer će tržište podići cijenu rabljenih da prešišaju ove nove igračke.
Je*o vas vw, dižu ih ljudi u nebesa, na golfu 5 ne možeš zdravog praga naći, lakše je naći zdravu daciu logan nego golf 5. A tdi da ne pričamo, karanana. One malo jače izvedbe GTd i to poštujem. U pamet ljudi, bolje voziti mlađe auto uvijek pa makar i ne bio vw.
nema passata pa nema arteona, koje gluposti. Nekada smo gledali kako ce nam auta izgledati u buducnosti i izgledali su odlično a ono što dobijamo su ruzna auta koja kao malo troše i ne liče ninašto
Smiriz dozivljaj, nova generacija Peugeot vozila je njihov najbolji dizajn ikad recimo. Svijet ne pocinje i zavrsava sa VW.
Sta ce ti VW ako hoces marodno auto kupis golfa, ako hoces luksuz kupis mercedes. Kakav arteon kakvi bakraci.
Ma da sigurno si ti imao više Arteona pa ti se ogadili!
U pravu si. Voljswagen će konačno opet postati narodno auto jer ičito ne može parirati BMW-u Audiju, Meecedesu … To što je nama skup nije do VW-a nego do naše nikakve kupovne moći. Ovo sa elektronikom definitivno ne stoji. Svijet ide naprijed nitko normalan ne očekuje da se vratimo na Golva dvicu. Želim imati navigaciju, klimu, lane assistant, multimediju … Na kraju krajeva prividim više od tri sata dnevni u autu i žim da mi bude udobno.
steta,dobro auto,sportski-elegantno i skupo
Ovaj folcvagen nije normalan materemi
pa ne bi se ni taj arteon tako malo prodavao da nije toliko skup....polo od 40k, golf od 50k maraka, a pošto li je tek arteon....
Nije on skup jer njime 'gadjaju' biznismene i politicare, a njih je puno manje nego nas obicnih smrtnika koji kupuju vozula B i C segmenta