Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E baš da vidim kako će Hamo automehaničar s prljavim rukama otključat ..doduše ima i lakat :-)
ni prepisat tekst ne znate
Otkljucat ce guzicu! Ono moje smece od Audija ja jedva sa sarafcigerom otvaram godinama, policija mi kazne pise, kontaju da obijam auto, morao sam svoju sliku na sajbu staviti.
A samsung ce montirati svoj note na vojna vozila
😃Sve to vec imaju od 2013 Samo malo kasne da nas obavjest Isto kao sa Assistant koji je prisutan kod svakog Handya Zasto hmmm 😄jos UCim
samo vi pomazite automafiji
Note / ce od sada koristiti na prvim linijama ;-)
Mercedes E w213 se tako otkljucava,
Dok na ruci imas prst ... ne treba ti kljuc
Jos da nam pristavi kafu ujutro i to bi bilo to... sve kako bi ljudima izbio lakse pare iz dzepa
Pošto već može vibrirati, vjerovatno ima adekvatan dodatak za ženski dio publike. Još samo da nekako ugrade veću rupu, da i muški dio publike bude zadovolj(e)n.