Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forza Alfa Romeo
Lijepu djevojku ne moze svak imati samo odabrani Alfa muzijak
Više od 2000 prodanih automobila ovog prosinca u SAD-u Prošli mjesec najbolji je svih vremena u SAD-u za Alfa Romeo. Ostvaren je novi prodajni rekord. FCA je objavio prodajne podatke za prosinac 2017. i brojke su vrlo povoljne za Alfa Romeo. Talijanska marka je prodala 2034 automobila u SAD-u tijekom mjeseca. Najbolji je to rezultat svih vremena, a prethodni rekord iznosio je 1440 autmobila i to mjesec ranije, u studenom.
Nove glasine o budućem i željno iščekivanom modelu Alfa Romeo Giulia Coupe dolaze od Motor.es i njihovih talijanskih izvora. Španjolski portal Motor.es objavio je grafički prikaz nove Giulie s coupe karoserijom, a uz to i neke glasine iz “talijanskih izvora”. Prema španjolskom portalu, novi Alfa Romeo Giulia Coupe bit će predstavljen prije 2020. godine zbog potražnje na tržištu SAD-a i zbog očuvanja tradicije.
Kad treba izaci novi model 200 umjetnika angazovano za nacrte i dizajn pa to mora valjati.
https://youtu.be/QciLhnIJaYQ
Je...o vas politika gledaj Alfeeee
Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio je najbrži SUV na svijetu
Seljaci naucite citati
Alfa Romeo Stelvio je postigao zavidan Euro NCAP rejting od 5 zvezdica, ostvarivši skor od 97% po pitanju zaštite odraslih putnika: to je izvrstan rezultat imajući u vidu da je 2016. godine uveden izuzetno strog sistem ocenjivanja. Kokpit prvog SUV vozila u istoriji brenda Alfa Romeo ostao je stabilan u testu čeonog sudara sa drugim vozilom, a svi vitalni delovi tela i ekstremiteti putnika na prednjim sedištima su takođe bili zaštićeni u testu udara u čvrstu prepreku.
http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/alfa-romeo/alfa-romeo-giulia/
Stelvio se jedva prodaje, gulia isto tako.. u usa opozivi svaki dan.. onaj nula zvjezdica.. i sada bi veliku suv jle imaju oni racunovodju
hajd ne seri previse bit ce rucak obilan, odi na stranicu unrea.it i tu imas podatke o prodaji vozila samo za italiju pa ces vidjeti da alfa ima porast prodaje ove godine od 30 % sto je jako puno sa obzirom na stanje i ponudu svim auta. a ako si slusao da stize ferrari suv onda kontaj sta ce biti baza za alfin koji naravno mora biti u svemu ispod tog suv.
@adismujcic do tada ce dacia napravit super auto... 30% na domacem trzistu je nista... To je kao da pricas o prodaji vag grupacije u Bosni... Vise lexus proda no alfaa al jbga vi turci uvijek kontra
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakve veze ovo ima sa sportom??
ovo je jaguar f peace
Kae prosječni Bošnjo: Nek ja imam Alfu, neće ona mene nikad izdat.. Salko automehaničar mu postao kum..
Niko se fijata nije navozao.
prosjecni bosnjo radi za 500 km i nema para da odrzava istu koja u rangu odrzavanja ipak za platu od 800-900 km.skupa selenia, lefete, diskovi, plocice, pa kad ode lazaj koji je 220 km odakle da on od 500 km to napravi, znas i sam nema sanse
PRIKAŽI ODGOVORE (2)