Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Partizanski način ratovanja, Hahahahaha...
SBB i HDZ borci u akciji
I danas ispod zastave HR HB se na Bijači proučila fatiha.
puno muslimana bili su pripadnici HVO-a ;)
Opet ovi iz HDZ 90 se eksponiraju kao bošnjačke pudlice.
@Oskarovac jebbo ti pudlica mater.
@Salt City TZ Razum staje pred tvojim argimentima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idite pred kuce ministara i predsjednika! Ostavite neduzan narod !
A gdje je pecat?
Logicno da ste zaboravljeni kad ste vise nanjeli stete nego koristi ovoj drzavi. U jednom ste je trenutku rusili, a u drugom vrlo kratkom periodu kada ste vidili da nema od toga nista poceli ste lafo da je branite.
Brkaš termine. Ovi "zaboravljeni" su klapili na sve strane, pa hoće i od federacije to su ti ovi cigani iz "devedesetke."
Blokirajte put prema medjugorju jednom, zasto stalno nanosite stetu bosnjacima.
Gdje ti vidiš da je na ovom graničnom prelazu nanesena šteta Bošnjacima?
U biti sam znaš da bi se to jedva dočekalo, ne samo kod Bošnjaka nego i kod Hrvata iz BiH. Prema tome to ti je loša ideja.