Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz koje stranke su doktori...
16 NOVI LJEKARA JE DOBILO POSO, BRAVO SARAJEVO, DOKL KOD KVESICA CEKAJU JOS UVIJEK PLATE ZA MJESEC MART
eto mladi prilike da radite nesto a da ne kukate cuclate nargilu i sanjate kako perete shupkove penzionerima po zapadu
Javna je tajna da su svi, skoro svi, zdravstveni radnici dobili posao u drzavnim ustanovama zahvaljujuci intervenciji tetko-stranackih analnih alpinista. Klimenta je jedan od njih u Opcoj bolnici.
Ja bi u priprvnosti držao barem stotinu dokova. Da nije pandemije ovi sa biroa nikad ne bih dobili šansu osim vanka. Nekom nesreća drugom sreća.Jedni umru drugi se rode i tako kolo naokolo ko te nebi volo! Život nije ringišpil?
Hoće li zapošljavati i stomatološke službe, kažu nemaju sestara a sjedi stomatolog ništa ne radi a uredno platu prima acraja neka plaća privatno, to je postalo kao normala.
@gooUser1587251131 i sestara i doktora stomatologije ima na pasja preskakala u domovima zdr. Drugi je par cipela što oni vrijedni nemaju baš kvalitetne materijale za rad. Npr. oralni hirurg dr Salim Zukić mi je izvadio dvije osmice u 20 dana, bilo piljenja zuba (jak korijen) šivanja itd, fantastična usluga. Time sam "uštedio" barem stoja da sam otišao privatno, a komotno eto sam dobio uslugu u Domu Zdravlja (naravno prije intervencije sam dobio info da dobro i savjesno radi).
Nijedan od direktora nije više nakro ,a da ništa nije uradio. NAJ VEĆI KRIMINAL JE NA POZICIJI DIREKTORA DOMOVA ZDRAVLA KS. OZNAČITE NOVČANICE I UVJERITE SE. SAD JE PITANJE NA KOJU KLUPU SJESTI DOK ČEKATE ISPRED KABINETA LIJEVA ILI DESNA JEDNA DONOSI DOBIT KEŠ.
320 hiljada direktoru cvaja po jednom 70% predstavniku stranke kao i dosada što kažu. I opet neznaju na kraju recept napisat.
Koliko je suzdrzanih i protiv bilo... nista ne pisete, ne vjerujem da su jednoglasno
Doktorice malo sam neupucen, zasto mi je velk i ukrucen
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA !!!!