Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najlakse je u ovoj zemlji odgoditi neke bitne rokove... Ali zato se racun za struju ne moze odgoditi...
Ja kakve je spodobe krezubi,pogani i nepismeni narod izabrao da ga pljacka.Strasno
SDA u talu sa ostalim nacionalno kriminalnim strankama ovu zemlju pljacka 20 godina.PA znamo da su iz SDA nastale jos i S za Bih i Sbb.Bih kao drzava moze krenuti naprijed samo ako se SDA u buducem periodu onemoguci da i dalje koce uspostavu Pravne drzave,tj ako se pohapsi 90% kriminalaca iz vrha te stranke,koji su aktivno ucestvovali u pljacci ove drzave,svih ovih 20 godina.Drugog rjesenja naprosto nema.
S ovim ce se napraviti znatne ustede
Nadam se da će građani imati koristi od svega ovoga...
Konkretne stvari i slažem se za prenos institucija. Bespotrebno se stvaraju rashodi, potpuno bespotrebno. Tome treba stati u kraj već jednom.