Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo i veliki respekt za roditelje!!
velika pobjeda pravne države u manjem entitetu
Svaki dan na vijestima mora da se navede datum kad je ukinut bosanski jezik, od kojeg datuma su pravoslavci i katolici Bosne postali Srbi i Hrvati. Ko je to napravio i koje mojim Bosancima uništio kulturu, istoriju i identitet. Ljudi su u svojoj vlastitoj zemlji i imaju tudju istoriju.
ZA 5 G. ĆE BITI VELIKA POBJEDA KAD SUD UTVRDI DA NAM SE DRŽAVA JOŠ UVIJEK ZOVE BIH.
Jedna bitka dobijena. Hiljade jos ceka da se dobiju. Nista se u manjem BH entitetu ne mora, cak i ako sud nalozi. Posebno je to izrazajno kada su prava Bosnjaka u pitanju. Treba ce 100 godina dok sva prava Bosnjaka potvrdi sud. Namace se zakljucak…aparthejd od strane genocidne vlade manjeg BH entiteta nad Bosnjacima koji zive u tom dijelu BiH.
I ovo je najplastičniji primjer da se u tom entitetu provodi strašan apartheid. Sve antiustavno i sve suprotno Evropskoj konvenciji. Kako sa ovakvom tvorevinom ispuniti 14 uvjeta za EU?
Aferim. Sada redom, Banja Luka, Bijeljina, Zvornik, Višegrad..... Pozivajući se na ovu presudu.
Kod Srba je i krava Srpska . Čudim se da i Kafićima ne služe i Srpsku kafu ili Srbski Grah . Tako i sa jezikom žive u Bosni i Hercegovini a nazivaju jezik imenom druge države ..Kad ce svatiti da su Srbi u Srbiji. A oni Bosanci
Eno pišu im na Twitteru Beograđani još i oni im ne vjeruju. Hoće i poslanike u Skupštini Srbije iz RS-a. Da to hoće Vučić dozvoliti pa da Srbijancima Bosanci izglasavaju zakone, a onda bi opet bilo spominjanje familije iz Bosne.
Argentina Brazil USA Kanada Indija Meksiko Maroko Egipat Kenija Australija Austrija Belgija Kazahstan itd itd itd... Jbg ne stoji ti baš primjer...
Roditelji Bosanske djece tj Muslimana
Svakako ce vecina te djece učit Njemački
Vlaska posla osporavali a i sami pričaju Bosanski...
Srpski i bosanski su isti jezik. Glupost je nazivati isti jezik sa dva razlicita imena. Zasto Egipcani ne pricaju egipatski nego arapski? Ovo samo ima na prostoru bivse Juge i nigdje drugo u svijetu. Unikatan primitivizam.
Fino, sad ce srpska djeca traziti da u svjedocanstvima u Federaciji pise srpski jezik..sve vam treba he*at mater zadojenu
pa već im pise. po Ustavu FBiH sva tri jezika (bosanski, srpski i hrvatski) su sluzbeni jezici u F BiH. problem je sto u Ustavu RS-a pise tri jezika: jezik bosnjackog naroda, jezik srpskog naroda i jezik hrvatskog naroda. U F BiH mozes odluciti sam koji jezik ce ti pisati i nikakvih problema nema, samo u RS-u ne daju da ti pise bosanski, već bošnjački ili jezik bošnjačkog naroda, i to pravdaju svoji Ustavom.
Sve je na papiru odlično Presuda u redu al opet če im upisivati "jezik bošnjačkog naroda"Sve dok neki direktor neke škole ne završi iza rešetaka zbog ignorisanja presuda nema ništa.
S kim žive Bošnjaci Bože sačuvaj da se moraju boriti za naziv svog jezika. Koji su ovi bolesnici iz RS da čovjek to ne može pojmiti
Prepisati lekciju od Republjik Kosovo, oni najbolje sa barbarima izadju na kraj.
Eto prepišite, oni ne govore kosovski jezik nego albanski.