Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke za uspjeh naših ljekara. Ima BiH i struke i znanja da pomogne svojim građanima. Bravo ekipi sa KCUS-a i treba uputiti riječi hvale svima koji su omogućili da izvode ovakve operacije.
Jos ako pacijent nije guzoonja.. Vec radnicka klasa...?
Jest eto koji su omogucili njima treba .., ne treba nikome hvale uputiti osim izricito samim operaterima i ekipi koja je radila
Svaki uspjeh naših ljekara znači nečiji spašen život, izliječenje i nada za bolju budućnost. Poželimo još puno uspjeha našem Kliničkom centru u Sarajevu i svim medicinskim radnicima u BiH. Neko je ovo ipak omogućio i stvrio uslove za rad, svima pohvale.
A """"đe je glavna """
Svaka čast
Plastična hirurgija👏👏👏
Ma daj,pusti zdravstvenu ustanovu sa lažnom direktoricom sa lažnim titulama,nismo u Africi
Heroji istinski
Pa kako???? Zar nije Sebija rastjerala sve što vrijedi sa KCUS-a :-)))
Što je najbolnije o sudbini ovakvih stručnjaka često odlučuju nepismeni uhljebi. U svakom slučaju čestitke, imamo mi mnogo sposobnih ljudi!!
Svaka čast KCUS. ODLIČAN POSAO!
Dok drugi lazu i friziraju se, najbolji idu dalje
Pa gdje bi drugo?! Zna se ko je najbolji.
jel seka rekla da mora kupiti misice noge od njih, i onda se hvalila kako je ona izvukla kcus iz dugova hahahaha