Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nam je bravar Tito bio predsjednik sva su nam vrata bila otvorena!
JA SAM DOBIO ZLATNU KAŠIKU OD ALIJE,AL U PAKAŠ
@Zlatan kasika, a od Tita si dobio ovo sto danas imas. Srbima i Hrvatima je davo ono sto je otimao od Bosnjaka. Priznao nas tek 1975 i to pod pritiskom Arapakog svijeta, a Bosansku naciju nije htio priznati. Vi ste slijepi koji ste vjerovali Titu.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Vječna ti slava i hvala, maršalu moj !!!
na tvojoj sahrani se vidjelo koliko te postuju i koja si velicina u svijetu bio,nisi se nikome uvlacio u supak zato su te i postovali.imali smo sve sto je nase a ove demokrate prodase sve i vratise nas u srednji vijek,a nacionalisti koji zive u komustickim stanovima a pljuju po tvom likui djelu.nezahvalna stoka koja je i zasluzila da im bude danas ovako...jer da njih nije bilo nacionalisti 90_te nikad ne bi pobjedili na izborima.trazili ste evo vam ga...
Nisam mogao da skontam zašto raja toliko place kad se Tile preselio na Ahiret. Sad Kontam. Nema vise derneka, nema vise zajeb.....e al zato ima STOKE SITNOG ZUBA.
Čobane vrati se
kakvo razilazenje misljenja.kako da smo zivjeli u razilcitim jugoslavijama??? isti narod ista govna .............................svi redom
slazem se :)
Ko to kaže,dok je mahnitih Bošnja,to se nikad neće desiti!
U SVAKOM SLUCAJU, NEKADA JE BILO BOLJE NEGO U ZADNJIH 20 GODINA. BAR SMO IMALI SVI. SAD KRAVATASI IMAJU SVE A NAROD IMA KONTEJNERE. RASTURILI SU SVE FIRME KOJE SU ISTA ZNACILE, BACILI RADNIKE NA ULICE, NEZAPOSLENOST CVJETA, PENZIONERI UMIRU OD GLADI, BIROI KRCATI, KORUPCIJA, KRIMINAL, . . . NE MOZE SE NABROJATI KOLIKO TOGA NE VALJA. A ONI BOGATIJI I BOGATIJI. VOZDRA BA , JEBALA VAS OVAKVA DEMOKRATIJA !!!
Ko nema pristupa drugu Titu, nek nekom novom siše kitu.
Cijenim ga i poštujem samo iz razloga što je uspio ujediniti svu stoku južnoslavensku. U osnovi on je kao i ostali vladari socijalističkih zemalja diktator i zločinac, al jbg, sa balkanskom stokom se ne može drugačije.
Alija i njegov sincina su nam omogucili nacionalnost i slobodno upraznjavanje religije. I sta danas imamo od toga ?? A Tito nam je omogucio slobodno putovanje svijetom, omogucio nam je posao, odomor na moru ljeti, odmor na planini zimi, auto, stan (kucu), drzavu puno uspjeha na svjetskom planu (fudbal, kosarka, rukomet, diplomatija, vojna sila) i ostalo...... Tito nije kriv sto je napravio JNA, krivi su oni koji su je preuzeli nakon njega i ucinili je srpskom. Tito nije kriv sto je svu industriju smjestio u Bosnu - to je logicno jer je bila najzasticenija u slucaj napada neprijatelja iz vana. Jedino za sta je Tito kriv jeste sto nije rekao - taj i taj ce biti moj nasljednik i ima da ga slijedite i u dobru i u zlu. Tada nam se ne bi desili razni tudjmani, milosevicevi, alije i co....
Mogu primjetiti da oni koji postuju lik i djelo Josipa Broza Tita i dan danas, postuju i druge narode za razliku od onih koji ga mrze. Eto to nam je ostavio u amanet, da ne mrzimo drugoga i drugacijeg. I zato mu ako ni zasta drugo hvala.
Tito, narodni 'diktator'. Slava tebi na vjeke vjekova.
Crko zlotvor u mukama,na samrti je govorio...ubij te me!..ubij te me! A zdnje su mu riječi bile ...Mika bježi sa kisika! - u posjeti mu bio Mika Špiljak!
hvala ti tito za crveni pasos,za sve domace proizvode,hvala ti za sva radna mjesta,hvala ti sto sam slobodno hodao..bio si i ostao najveci sin svi naroda
Drug TITO nije bio bog, ali su ga voljeli kao boga. Živjeli smo kao u raju a vjeri nismo neki značaj davali, danas smo ko neki vjernici, a živimo u paklu.
eowpiguwoepiguwqio
Hvala ti Tito što si (nastavak): - ubijao ljude koji nisu cijenili to blagostanje (Cazinska buna) i protjerivao njihove porodice sa svojih ognjišta - u većini naroda ugušio bilo kakav poduzetnički duh i samostalnu inicijativu, napraviviši od njih mentalne invalide, koji uvijek očekuju da im neko nešto da Mogao bih ovako do jutra, ali mislim da sam naveo sasvim dovoljno razloga da vječno budemo zahvalni ovom kurvaru i masovnom ubici.