Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno je vaše koje su Rusi nasli
Ukrajinski gradonacelnik????? Nije mi poznato da drzava ima svog gradonacelnika. Kao kada bi rekli gradonacelnik BiH. A jednostavno je trebalo napisati gradonacelnik jednog grada u Ukrajini ili gradonacelnik iz Ukrajine.
Ovi mnogo laze,i kad nesto bude istina,niko im nece vjerovati.
Pronašli kao i u Iraku što su pronađeni 🤣🤣
Rat u Ukrajini i Rusiji tek počeo.
Rusofiliji mozgoispranci su okupirali portal i mantraju laži, šire nacional-fašističke vrijednosti i istine, baš je čudno koliko malo mozga na planeti ima, još da im se idoli iz zatvora očituju o agresiji faširusa na građane Ukrajine. Kod ovih kao naših najnovija je da su Englezi dostavili Javelline na Kosovo, Vučko u deliriumu.
Istina neki dan nudi albanac jeftno jevelina.
Postoje samo dva načina da se završi rat. Pregovori ili potpuno uništenje jedne od zavađenih strana. Rusija neće biti uništena , znači ili pregovori ili uništenje Ukrajine. Zelenski je Američki pas , glumac koji igra protiv njegove zemlje.
Ista masonska propaganda kao i za corona histeriju na početku..
Pravoslavna posla Sad se ub stinu vidi ko su teroristi ko podrzaje teririste zlocince ubice