Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karam se preračunao ili ga ne služi pamčenje. Tuđman je podjelio BiH, suverenu državu, sa Miloševićem. Sve ostalo je bilo zavrtanje ruku od strane Amerikanaca.
pravda je izvršena kada američke i zapadne vlasti budu osuđene zato što su uništile, prvo jugu, a zatim egipat i danas siriju. tad bi pravda bila izvršena, međutim za njih sud ne vrijedi. hag je smeće bez obzira kakve odluke donosio.
Sud u Haagu je politički sud !!! Kada će fašiste Amerikanci odgovarati za svoje zločine ?! Kada ?! Kada će se osuditi fašiste iz EU I NATO-a za agresiju na Libiju ?! Kada ?! Kada će se osuditi fašiste i zločinci koji su pripremili raspad naše Jugoslavije, kada ?! A i ovi zločinci koji su osuđeni, trebali su dobiti doživotne kazne zatvora !!!
trebaju dobiti doživotnu kaznu zatvora oni koji su isplanirali KRVAV raspad juge umjesto mirnog razdruživanja, a to su oni koji su tada držali SVE konce u rukama, svu vlast, svu vojsku i svo oružje. komunisti i titoisti