Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Tužilaštva na svijetu koje može zaustaviti poplavu korupcije. Tek kada se u BiH zaustavi "stranačka nedodirljivost" onda tek možemo očekivati ozbiljnije pomake. Glavni generatori i pokrovitelji korupcije su stranke. Oni postavljaju svoje"podobne" i osiguravaju im zaštitu. Na strateškim mjestima su njihovi ljudi..... a između sebe TAJNO i lako se dogovore....
To se prijavljuje u državama gdje su to sporadični slučajevi, a ne gdje je pravilo. Ako je neko nešto gradio u zadnje vrijeme pdv račun će dobiti samo u Penny plusu. Inače kompletan materijal će dobiti kod drugih samo sa nota računom. Oni to rade zato što ih niko ne kontroliše ili ih kontrolišu potkupljeni.
Ništa ovo se ne bi dešavalo da njima nije crno dogorilo do nokata, nemaju za regresa, beneficija, enormnih plata. Bagra korumpirana i nesposobna!
nikad nije kasno trebaih podrzat mozda su se opametili. SAMO NAPRED imate podrsku ali da izgurate dokraja.
........a da nije malo kasno............
Ova zgrada na slici je izvor svog ZLA u BiH
Meni su oteli pretis lonac na carini kad sam se vraćala iz mađarske,nikad im neću halalit,plakala sam ima i 10 dana :(
jel bar bio pun?
To oni brinu za tvoje zdravlje!Culi da nije dobra hrana iz tog hepeka!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)