Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ... đe taj fb da bojimo slike u ruske zastave ... ili rusi spadaju u manje vrijedne ljude, kao i arapi
"povodom istog dogadjaja predsednik SFRJ Josip Broz Tito rekao je "Vi, inace znate kakva je situacija. Na bliskom istoku stvari su dosle u corsokak. Videli ste sta se dogodilo u Nemackoj na Olimpijadi u Minhenu. Ubijeno je jedanaest izraelskih sportista. Pogunula su dva Nemca...Zbog toga su vec mogli da digu avione i bombarduju zene i decu u Libanonu i Siriji. Ja licno, kao i citav nas narod, aspolutno sam protiv onoga sto su komandosi napravili u Minhenu.Da li su oni bili svesno ili nesvesno necije oruzje, ne znam. Ali mi smo protiv terora uopste. No dajte da se malo razmisli, kakvih sve terora ima. Sta je sa onim terorom kada se svakodnevno bacaju hilljade i hiljade tona eksploziva, kada se bombama sve rusi i sve zivo ubija...jeli to Teror? To je najgori teror. Prema tome neka se sada izvuku pouke iz onoga sto se dogodilo u Minhenu, pa da se jedanput kroz UN, ucini nesto kako se terorizam u svjetskim razmjerima nebi mogao vise pojavljivati. A to se moze ostvarati....
To sto sada Izrael cini ne cini sam, on ima dobru podrsku izvana. Zbog toga je to jako opasno. I taj teroristicki poduhvat u Minhenu ima jednu vrlo paklenu namjeru. Da se sva mrznja covjecanstva okrene protiv Arapa. Maltene, trebalo bi sve Arape likvidirati. Razume se, mi se moramo boriti protiv toga da se sada baci krivnja na te narode, na citave zemlje. (govor odrzan u Prijedoru, 10.9.1972. "Politika" 11.9.1972.)
🇷🇸🇷🇺🇬🇷🇷🇸🇷🇺🇬🇷🇷🇸🇷🇺🇬🇷, i naravno: 🇮🇪🇮🇪🇮🇪🇮🇪🇮🇪🇮🇪
Za badava gađate islamističke ciljeve u Siriji kada su ova teroristička djela počinjena od islamista koji imaju vrlo malo ili nimalo veze sa Sirijom. Npr. u Rusiji sva teroristička djela su izvršili domaći džihadisti, ruski državljani Čečeni. U Francuskoj, francuski državljani arapskog porijekla... Znači, prioritetni ciljevi im trebaju biti domaći islamski ekstremisti, kojih je ne mali broj u državama Europe, Rusiji i SAD.
smrt balijama
Moja sućut porodicama i cijeloj Ruskoj Federaciji. Meni ste ljudi istó vrijedni kao i francuzi i palestinci i iraćani. A evropi niste, to vam je jasno...?...?!
Samo za raju, III svjetski rat je vec poceo i vec se vodi na mnogim frontovima sa ciljem obezbjedjenja onih preostalih resursa (uglavnom energenata). U tu svrhu su Ameri stvorili i opremili nekoliko nacistickih placenickih armija poput u Ukrajini i IS koji su tu da sprovode strategije "Velikog Inkvizitora", a sve za zabavljanje Rusa. U ovoj prvoj fazi (americka strategija) rat sa vodi za razaranje drzavnih, nacionalnih struktura i postavljanje vazalnih rezima u njima. Razdvoji posvadjaj i onda opljackaj u najboljoj Anglo-saksonskoj tradiciji finansijskog kapitalizma. Sama struktura zapadnog rezima postaje sve vise i vise nacisticka (pokusaj ocuvanja postojece socijalne preraspodjele po cijenu ukidanja sloboda). Posto se rat ne moze voditi direktno (Rusi + Kinezi) protiv NATO, trenutno je faza dva boksera koji reze jedan na drugog prije odlucujuce bitke. Rusi poslali vojsku u Siriju da pomrsi racune Amerima, a ovi im oborili avion Ovo su samo prve zrtve vjecnog rata
sve se vraca sve se placa Rusijio, i vi ste oborili Malezijski. Poklopite usi i sisajte vesla.
popisam se na ruse i na francuze
VRLO RANO, PRIJE NEGO ŠTO BI VEĆINA OD VAS TO MOGLA OČEKIVATI, ĆE AMERI I RUSI, HRVATI I SRBI POSTATI BRAĆA PO KRIŽU I ORUŽJU.. BILI ŽIVI PA VIDJELI..
Velika je sansa da se avion srusio zbog eksplozije ali bas 1,5 kg eksploziva. Tko ga izvaga?
Ima nesto sto se zove procjena
224 osobe je vise od 132 ...osim ako svjetski mocnici nemaju neke koeficijente da se ove npr francuske zrtve mnoze sa 2...sada bi trebalo solidarisati i postavljati ruske zastave na fb...veceras bi trebale utakmice poceti minutom sutnje i za ruske zrtve terorizma...
naravno da ima koeficijent ... "sto za jednog" ... davno standardizirano ... samo ovi neo još malo pojačali
Putin ima 7750 nuklearnih bojevih glava!!! PUTINE BRATE, ODVADI JEDNO 5 KOMADA I SRAVNI SA ZEMLJOM OVU GAMAD TAMO!!
Tih 5 nuklearki bi također pobilo i te Kurde.