Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin ih sve iznenadio demokratiom
DUNJA mi smo originalni primjer demokratije i slobode medija. svaka stranka ima svoj privatni medij i izvještava slobodno o svojim stavovima, usput blateći druge i proglašavajući sebe kao apsolutnog pobjednika :)
...demokratija je iluzija.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma nema za Ruse zime dok su ona petorica cetalja na Krimu.
A JOŠ UZ TO PODRŠKA Dodicka-a .
i mi želimo mnogo što šta...ali....ne daju nam
Izgleda dosta forumasa nisu neke cinjenice o Krimu poznate. Rusija je sa Ukrainom potpisala ugovor o Sevastopolu. Taj grad sa lukom smije Rusija da koristi (mornarica i vojska, mislim do 2042 god.). Znaci ruski vojnici sa porodicama nemaju pravo da glasaju za bilo sta osim gradskog parlameta i na ruskim izborima. Kako oni sebi daju pravo da u tudoj drzavi prave referendum za prikljucenje u drugu drzavu. To bi bilo isto kao kad bi Amerikanac u Njemackoj rekao ja hocu da prikljucim juznu Njemacku u SAD?!?
Kakva je ovo laz! Prvo su izvrsili etnicko ciscenje. Kad su vidjeli da Tatari se masovno vracaju (u roku od 20 god. sa 0,1% na 13%) i da je Rusa od godine do godine (ca. 53%) sve manje morao je putin nesto da uradi. Na izbore nije izaslo ni 50% glasaca. Samo rusi su glasali. Svi ostali su bojkotirali ove izbore. O tome se nista neprica. Kakvu su to demokratski izbori/referendum ako ima dva pitanja = Nezavisnost (pa onda prikljucivanje u Rusiju) ili direktno prikljucivanje u Rusiju. Ovo je sve absurdum. Strah me da nece doc do nekog rata. Kako izgleda Tatari su najveci gubitnici
Referendumom se odlučuje da li ste za DA ili ste za NE
i dodik ce raspisati referendum o pripajanje rusiji to je dogovorijo prosle nedelje sa lavrovom
Ovako se može desiti i u BiH zahvaljujući fašističkoj SDA koja je zatvorila svoj vlastiti narod u geto i napravila privatni Bakirov rezervat za Bošnjake od 14.000 kilometara kvadratnih. Naravno fašiste ne interesuje BiH niti Bošnjački narod jer su skoro svi kupili vile i stanove po Turskoj rivijeri. Fašistima iz SDA bi odgovarao scenarij kao iz Krima jer bi mogli pobjeći sa milionima u Tursku da nikom ništa ne odgovaraju.
Ubrzo će tražiti da se vrate nazad, kad vide kako je "lijepo" živjeti u majčici rusiji.
hahahaha U Srbiji kazu: Demokratija je kada sjede tri vuka i ovca i glasaju sta ce biti za veceru
Scarlet Johansson ugradila balone u prsa. Strahota. NIje ni čudo što žene imaju pileći mozak. kvo kvo kvo, kad rade ovakva sranja. Bolje da visi nego da strši.
Registriraj se i BESPLATNO dobi bitcoin novac i mnogo ostalih drugih valuta: http://qoinpro.com/fc9ecd4c9afae1ea19150092f17f4f24
Mislim da je doslo vrijeme i za Sandzak i Vojvodinu...BIH treba priznati Kosovo i pocet izvozit tamo
za izvoz budala ste velesila ima tamo dovoljno budala, slabo bi vam se prodavao taj vas izvoz
Što Ameri popušiše hahah Drago mi zbog Crnčuge Obame
Jaštasu, Amerikanci dali Krim dobili Ukrajinu dojučerašnjeg Ruskog prijatelja a današnjeg Američkog saveznika.
želim i ja 1000000 KM pa nemam
ludjaci