Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj je terorista i izvršio je teroristički napad, to je jasno kao dan.
Katolik iz Njemačke napravio teroristički napad u kojem je poginulo svih 150 ljudi. Tako bi pisalo da je ovo uradio kakav idiot islamske vjeroispovijesti. A ovako ime i prezime, bez potenciranja vjere i nacionalnosti, samo psihijatrijski slučaj. Ka i Brevik u Skandinaviji. A da je kakav Muhamed...
Yap. Slicne dijagnoze imaju (ili bi imali da odu doktoru) i tipovi poput Mevlida Jasarevica i sl. (da ne spominjem ove cetnike, u njih je to izgleda genetski deficit). No ipak, da bi se dobio "epitet" teroriste mora se izgleda zadovoljiti jos jedan uvjet, svima nama dobro poznat. Ali vjerujem da licemjerstvo u konacnici ne moze donijeti nikavog dobra onima koji se njime sluze.
I u ozbiljnim drzavama se desavaju propusti. Zamislite kakva je kod nas situacija sa stanovnistvom po pitanju psihicke stabilnosti imajuci u vidu rat koji je bio i stanje koje je jako lose na svakom nivou.
Grozna. S jedne strane rat, s druge ovo poslije ratno ludilo i kriminalci koje je gore sto puta od rata.
šta vi ba podsjecate?
tu su ljekari pogriješili.. morali su obavijestiti kompaniju.. ipak je riječ o izuzetno odgovornom i zahtjevnom poslu.
Gledo lik onaj argentinski film i dobio ideju.
@lik5 prije
@lik5 pa pilot, zaključo se u kabinu i srušio isto ovaj hajvan "Wild tales", pregledaj, dobar film
Sjetio se tip sranja u BiH i puko u nezgodan čas.
Podsjeti me na onu: "Jao, jes vidio sranja u Ruandi?"